Vrtnarstvo Pori nas je s široko izbiro pozitivno presenetilo

Doma smo si želeli na terasi zrihtati majhen vrt, saj bi si tako lahko malo popestrili izgled našega dvorišča, oziroma terase. Tako pa smo s tem želeli doseči, da bi hiši dodali nekoliko barve, kar bi jo zelo lepo popestrilo. Tako pa smo začeli iskati kakšno vrtnarstvo, kjer bi lahko našli točno takšne rože, kot smo si jih zamislili.

Vrtnarstvo Pori nas je s široko izbiro pozitivno presenetilo

Po nekaj brskanja na spletu, pa smo izvedeli za vrtnarstvo Pori, ki pa nas je s svojo široko izbiro prepričalo. Zato pa smo se odpravili tja, ter se malo razgledali po njihovi celotni zalogi, ki pa nas je zelo pozitivno presenetila. Imeli so ogromno nekega zelenja in pa barvnih rož, ki pa so bile ravno to, kar smo iskali pri vrtnarstvu.

Tako pa smo kar hitro našli tiste vrste rož, ki smo si jih zamislili, vendar je imelo vrtnarstvo Pori tako veliko zalogo, da smo se odločili, da se bomo odpravili še nekaj krogov okoli vrtnarstva, da vidimo če imajo kaj, kar bi nam bilo še bolj všeč.

Seveda pa je vrtnarstvo Pori imelo ravno to. Po nekaj krogih, smo bili v veliki dilemi, saj smo našli ogromno različnih rož, kjer pa so nam bile prav vse všeč. Tako pa je bila končna odločitev zelo težka, saj se nismo morali odločiti med ogromno izbiro, ki jo je podalo vrtnarstvo Pori.

Tako pa smo se potem odločili, da si bomo izbrali najbolj barvno raznolike rože, saj bi tako lahko dodali največ barve k naši hiši. Nato pa smo se odpravili na blagajno, kjer pa nas je vse skupaj prišlo relativno poceni, kar pa je bil še ene velik plus.

Sedaj pa smo morali le še vse skupaj doma posaditi, ter si tako dokončno urediti vrt na terasi. Sedaj pa je naš vrt popoln in ustvari zelo lep kontrast k naši hiši in terasi.