Botoks in lepota

Kdaj je pravi čas, da se odločimo za botoks, če si tega seveda želimo?

Nekatere ženske, se v določeni dobi svojega življenja začnejo spraševati, ali bi uporabile botoks, da bi si povrnile svež in mladosten videz. Najpogosteje se to zgodi nekako v srednjih letih, ko ženske opazijo svoje prve gubice na obrazu in vidijo, da njihov obraz ni več tako sijoč, kot pa je bil včasih. Seveda ni pravila, kdaj je čas za botoks, to je odvisno od vsakega posameznika. Je pa res, da je najpogostejši čas za botoks takrat, ko se pojavijo prve gubice in te ne izginejo več. Ženske se za botoks tako odločajo nekje med 30 in 40 let. Takrat se na obrazu začnejo videti prvi znaki staranja. 

Dejavniki, ki vplivajo na staranje:

  • genetika,
  • življenjski stil,
  • izpostavljenost soncu.

Tako tudi dejavniki vplivajo, kdaj se katera oseba odloči za botoks. Danes živimo v času, ko je to čisto nekaj normalnega in če se odločimo za rahel poseg, potem se na obrazu to enostavno ne opazi. Sama sem v srednjih letih in priznam, da sem že pomislila na botoks, ko sem bila polna energije, novih idej in se nisem počutila prav nič staro. Sedaj razmišljam drugače, sprejela sem svoj videz in ponosna sem na to, kako mladostno izlgeda moj obraz brez posegov. 

Botoks in lepota

Vedno sem bila človek, ki je dal veliko na naravno lepoto, čeprav so mi ženske, ki si dajo v srednjih letih botoks zelo lepe in jih spoštujem. Sigurno je botoks povezan z žensko lepoto in prav je tako. Če ženska v srednjih letih ni ponosna nase in si ni sama sebi všeč, potem je botoks najmanjši poseg, ki ga lahko naredi, če bo ta ponovno pričaral nasmešek na obraz. Imejte se rade in uporabite botoks, če boste zato srečnejše in same sebi lepše. 

Čas gre naprej in botoks je danes normalni lepotni poseg.