Vedno sem si želela večje in bolj polne ustnice, vendar sem se bala botoksa

Že v osnovni šoli sem imela kompleks, ker so bile moje ustnice tako majhne in tanke.  In večkrat se je tudi kdo pošalil na moj račun, češ da mojih ustnic sploh ni in če sem že slišala za botoks. Ja prav to so mi govorili in že takrat sem si rekla, da če bom kaj naredila v svojem življenju, si pa bom povečala ustnice in prav botox bo prišel v poštev.

Tako sem se že kmalu po 18 letu, takoj ko sem prestopila prag faksa začela pozanimati za tovrstni poseg. V Sloveniji imamo idealne kirurge za to in niti niso tako zelo dragi, ko govorimo o botox posegu. Sprva sem mislila, da si tega ne bom mogla privoščiti, ampak sem ugotovila, da z lahkoto.

Po prvem srečanju pa sem se mogla sama s seboj pogovoriti in sprejeti dokončno odločitev. Zdravnik, ki bi mi to naredil, je bil pozitivnega mnenja in je precenil, da nisem človek oklevanja in da je dolgoletna želja po hrepenečih velikih ustnicah, dovolj da so moje ustnice na botox pripravljene.

Tako sem rabila nekako en teden, da sem se resnično odločila. Prebirala sem njegove papirje, od zapletov do tega, da mi ustnice mogoče ne bodo všeč in kaj narediti potem, do tega, da se preko interneta prebirala članke o botoksu, se pogovarjala z starši in padla je odločitev, ko sem naredila klic in se dogovorila za datum posega.

Komaj sem čakala dan, ko bom naredila ta korak in beseda botoks mi ni šla iz glave dneve in dneve, vedno ko sem se pogledala v ogledalo, sem videla moje ozke ustnice in vedela sem, da se temu približuje konec in da bodo moje ustnice kmalu lepe in polne v zahvalo botoksu in tako je tudi bilo. Bila sem zadovoljna in srečna z novo podobo ustnic.