Trend podaljševanja trepalnic je tu

Umetne trepalnice so že dolgo v modi ali imam samo sama tak občutek? Zelo dolgo sem premišljevala, ali se odločim za podaljševanje trepalnic ali ne. Za končno odločitev je kriva moja najboljša prijateljica, ki je v svojem kozmetičnem salonu na seznam storitev dodala tudi to. Od danes naprej se lahko v njenem kozmetičnem salonu naročim tudi na termin podaljševanja trepalnic.

Metoda podaljševanja trepalnic zahteva kar nekaj znanja, predvsem pa mirno roko in potrpežljivost. Vse to in še več, moja prijateljica ima. Znanje na področju podaljševanja trepalnic je pridobila skozi različne šole, ki jih je obiskovala v tujini. Želela je pridobiti čim več praktičnega znanja, ki je konec koncev tudi najbolj pomembno. Zagotavljam vam, da se sama česa takega nebi nikoli lotila, saj veljam za zelo energično osebo in niti malo potrpežljivo. Tako nekako bi me po vsej verjetnosti opisali skoraj vsi znanci in prijatelji. Včasih mi je to všeč, včasih niti ne. Sicer pa tako ali tako nikoli nismo zadovoljni sami s sabo, imam prav? Moj termin podaljševanja trepalnic je vedno bližje in zares komaj čakam, da vidim, kakšen bo končni rezultat.

Trend podaljševanja trepalnic je tu

Si bom všeč ali ne, to je moja dilema v tem trenutku. Najbolje bo, da se prijateljici popolnoma prepustim in od same storitve ne pričakujem preveč. Zavedam se, da sem v dobrih rokah, saj delu svoje prijateljice popolnoma zaupam. Pomembno pa je, da izberemo ustreznega ponudnika storitve. Imeti mora potrebno znanje na tem področju, kar dokazujejo tudi opravljeni izpiti. Konec koncev gre za zelo občutljivo področje, to je področje oči.