Sin me je vpisal na tečaj za 3d modeliranje

Sicer sem že dvajset let zaposlena v pisarni uspešnega podjetja, vendar so me od vedno zanimali računalniki in programska oprema. Rada spremljam kaj je novega na računalniški sceni. Trenutno me najbolj zanima 3d modeliranje, saj se mi zdi zanimivo, kaj vse si lahko sami ustvarimo s 3d tiskom. Zgleda, da je najin sin šel po mojih stopinjah, saj moža to ne zanima, on rad dela na prostem z gradbeno mehanizacijo. Sin pa trenutno obiskuje zadnji letnik računalniške srednje šole.

Večkrat ko pride sin iz šole poklepetava na temo, ki jo trenutno obdelujejo pri strokovnih predmetih. Tako me je tudi za 3d modeliranje navdušil prav on, ko mi je zavzeto pripovedoval kaj vse se da izdelati. Sam si je, ko so obravnavali 3d modeliranje, naredil posebno miselno igračko, ki jo moraš znati pravilno sestaviti. Ker sva oba zelo navdušena nad tem, sva si kupila 3d printer, da bova lahko doma s tehniko 3d modeliranje sama ustvarjala.

Sin me je vpisal na tečaj za 3d modeliranje

Prejšnji teden sem praznovala rojstni dan in sin mi je podaril ovojnico, videla sem, da komaj čaka, da jo odprem. V njej je bila prijavnica, za darilo me je namreč prijavil na tečaj za 3d modeliranje in bila sem zelo vesela in navdušena. Tudi njemu je bilo všeč, da je izbral darilo, ki me je razveselilo. Nasmehnil se je in pripomnil, da bom sedaj jaz delila znanje z njim, skupaj pa bova ustvarila še kaj novega.

Komaj čakam, da se tečaj za 3d modeliranje prične, na spletu sem namreč prebrala, da poleg osnovnega tečaja ponujajo tudi nadaljevalni in napredni tečaj, pa tudi, da se lahko prilagodijo posamezniku, glede na to kaj ga zanima. Veselim se novih podvigov, ki jih zagotovo ne bo zmanjkalo, saj se računalniška panoga tako hitro razvija. Poleg tega, da ob tem delajo moji možgani, sem najbolj vesela za to, ker imava s sinom skupno točko, ki naju povezuje.