Olivno olje paše res v vsako jed

Sama osebno res nikoli nisem marala solate in vedno sem se hotela nekako prisiliti, da bi jo jedla. Vedela sem, da je zelenjava res zelo pomembna za moje telo, kljub temu, da je jaz res nisem marala. Bolj ko sem odrasla, bolj sem se zavedala tega, da moje telo res trpi brez zelenjave. Zato sem se začela siliti z raznimi solatami. Seveda pa mi nobena ni bila nikoli kaj dovolj všeč.

Da svoj problem sem zaupala tudi svoji prijateljici, ki pa mi je dala res dober nasvet. Rekla mi je da morda ni problem v zelenjavi in v sami so ladji, ampak je problem v dodatkih, ki jih dam v solato. Rekla mi je da naj probam zamenjati olje ali pa kakršnokoli drugo sestavino. Res na začetku nisem pomislila na to, saj sem en avtomatsko mislila, da je problem zelenjavo.

Olivno olje paše res v vsako jed

Celotno jed sem malce spremenila ter dodala notri olivno olje. Solata je kar naenkrat postala boljša, saj je olivno olje dala res zelo lep kompliment sam jedi. Res sem bila presenečena, ampak tisto solato sem res pojedla brez kakršnega koli problema in v zelo hitrem času. Tako dobro mi je bila ta solata, da sem si vzela še malo več. Olivno olje je res dalo nekaj posebnega, tisti solati, da sem jo lahko pojedla brez kakršnega koli problema. Bila sem zelo presenečena, da je olivno olje nekaj, kar mi lahko tako popravi okus same zelenjave. In seveda sem bila navdušena, zato sem začela olivno olje dodajati tudi k vsaki drugi zelenjavi, ki pač ne pride v solato. Zanimalo me je, če bi bilo olivno olje v tem primeru res primerno za vsako jed in seveda sem imela prav. Sedaj jem veliko več zelenjave, je pa res, da jo jem z olivnim oljem, saj mi nekako izboljša okus same zelenjave. S tem postopkom sem res navdušena, saj trenutno pojem veliko več zelenjave kot pa sem je prej, ko sem bila mlajša.

Nase sem zelo ponosna, saj si nikoli nisem predstavljala, da bi jedla zelenjavo. Ko sem bila majhna, sem si vedno govorila, da zelenjava ni pomembna ter da je ne potrebujem. Hvala bogu sem se sedaj, ko sem starejša, prepričala drugače ter začela jesti zelenjavo, saj vem, da je zelo pomembna za telo.