Hotel Bovec je odlična baza za pohodnike

Če si želite sprostitve in oddiha, kot ga še niste doživeli, vam ni treba daleč – priporočam vam Hotel Bovec, v katerem vam poleg vrhunsko urejenih sob nudijo tudi odlično kuhinjo ter neposredno bližino narave. Marsikdo se, ko mu omenim Bovec, kar malce ustraši ali enostavno zamahne z roko – veliko ljudi ga namreč povezuje z vratolomnimi adrenalinskimi športi. A brez skrbi, zavedam se, da ni vsakdo ljubitelj adrenalina in vam Bovca ne priporočam zaradi drvenja po zip linu ali rečnega boba v ledeno hladni Soči. Bovec vam priporočam zaradi vseh devetdeset odstotkov ostalih stvari, ki jih lahko tam počnete ali doživite poleg prej omenjenih adrenalinskih doživetij. Ena stvari, ki je v Bovcu nikakor ne gre zamuditi, je pohodništvo.

Bovec se nahaja v Julijskih Alpah, kar obiskovalcem daje številne možnosti za sprehode po neokrnjeni naravi. Ko boste nastanjeni v Bovcu, boste lahko obiskali Srpenico, Log pod Mangrtom, Sočo ali Trento. Vse poti so zavarovane in skrbno označene, na njih pa si boste lahko ogledali prelepe slapove, noge namakali v potokih, s polnimi pljuči dihali svež zrak, uživali v gozdnem miru in tišini ter spoznali nove rastline in zanimive živali s tega področja. Da bi bilo vaše spoznavanje veličastne narave Bovca in njegove okolice kar najbolj prijetno, vam priporočam, da se odločite za Hotel Bovec.

Nastanitev v hotel Ana je udobna in cenovno ugodna. Hotel Bovec se ponaša z odlično hrano ter lepo urejenimi sobami za posameznike, pare, družine, pa tudi zahtevnejše in bolj petične goste. V hotelu ne manjka niti wellness ponudbe, ki vam bo po napornem dnevu hoje prišla še kako prav. Privoščili si boste lahko whirpool, savno ali ročno masažo. Hotel Bovec je odlična baza za vaše pohodniške dogodivščine – kaj je lepšega kot vsak dan odkrivati nova čudesa narave in se po vznemirljivem izletu vrniti nazaj v varno zavetje svojega hotela?